Diagnose aanvragen

Diagnose aanvragen bij MacTastic?

Maak direct een  afspraak bij ons op kantoor voor diagnose of reparatie.

 • Gratis diagnose binnen 24 uur.

 • Gratis interne & externe reiniging.

 • Grote voorraad onderdelen.

 • Apple Macbook & iMac specialist.

 • Macbook Waterschade specialist.

 • Reparatie op uw locatie mogelijk.

 • No Cure No Pay – basis

  Contactgegevens

  Telefoonnummer

  013 260 00 00

  E-mailadres

  info@mactastic.nl

  Kantoor

  Frans Erensstraat 96
  5044 PN Tilburg

  Wat onze klanten van ons vinden

  Cindy Jansen-Donders
  Cindy Jansen-Donders
  11:49 18 May 22
  Snelle goede service, duidelijke uitleg met behandeling wat er aangepast kan of gaat worden. Klantvriendelijk.
  Angela Oreel
  Angela Oreel
  08:02 06 May 22
  Kortsluiting in Logic bord van mijn MacBook. Moest helemaal vervangen worden. Omdat hij de onderdelen op voorraad had, had ik hem na 2 dagen alweer terug ( zat 1 feestdag tussen) verder professioneel, vriendelijk en prettige manier van communiceren. Zal hem zeker bij andere aanraden als ze problemen hebben.
  Henk Koper
  Henk Koper
  21:31 30 Apr 22
  Omdat mijn MacBook het begeven had, aan het zoeken geweest naar een reparateur die op korte termijn in de regio van Tilburg ,zijn laptop weer draaiend kon krijgen. Bij MacTastic uitgekomen. Michael had al lovende recensies maar overtrof al mijn verwachtingen. Vriendelijke communicatie, snel reagerend. Een goede diagnose stellend. Eerst een duidelijke offerte gemaakt en na goedkeuring hiervan een zorgvuldig en snel uitgevoerde reparatie! Hij heeft, omdat ik graag het weekend mijn laptop weer op orde wilde maken, hier op zaterdag nog aangewerkt. Dat mijn laptop ook nog een keer helemaal zuiver was gemaakt is een service van de zaak.Al met al een echte aanrader!
  Lennaert Robbers
  Lennaert Robbers
  14:01 28 Apr 22
  Richard Boelens
  Richard Boelens
  20:07 29 Mar 22
  Met in de basis een goed advies en deskundigheid super tevreden met het resultaat. Heel fijn om zaken te doen met MacTastic. En blij dat mijn iMac weer snel is.
  Guillaume van Vonderen
  Guillaume van Vonderen
  15:38 02 Mar 22
  Er staat een dag thuis werken op het programma, als de MAC blijft haken bij het opstarten. Het leek erop dat de harde schijf er na 7 jaar wel klaar mee was. Mactastic gebeld. Alles in huis, kon direct langskomen. en de computer werd direct voorzien van een nieuwe SSD schijf en voorgeïnstalleerd. Snel naar huis en een uur later weer online. Top service!
  Theo Rieu
  Theo Rieu
  10:56 24 Feb 22
  Een fantastisch bedrijf, laptop nog geen dag kwijt en doet het weer perfect. Nwe batterij er in en het nieuwste besturingsprogramma, pc opgeschoond. Dit alles voor een redelijke prijs.Heel tevreden 🙂
  Martijn Clerx
  Martijn Clerx
  17:37 18 Feb 22
  Ik ben Super geholpen door Mactastic !Vriendelijk en snel. Ze denken met je mee en ze denken met je mee. Kortom top!
  Wiegert Steenstra
  Wiegert Steenstra
  18:47 16 Feb 22
  Super snelle service en klantvriendelijk, had mijn MacBook ssd geheugen laten upgraden dit is snel en uitstekend gedaan.
  Brian Alihoesein
  Brian Alihoesein
  14:25 03 Feb 22
  Goede en snelle dienstverlening
  Niek de Groot
  Niek de Groot
  18:09 01 Feb 22
  Zeer snelle service en top resultaat!
  Vivian Vromans
  Vivian Vromans
  17:10 31 Jan 22
  Elke Vierveijzer
  Elke Vierveijzer
  18:34 28 Jan 22
  Helder en snel contact en enorm goed en vlug geholpen. Ik had een kapotte fan. Michael stelde ook voor om de accu te vervangen en gaf heldere argumenten waarom ik wel of niet voor die optie zou kunnen gaan. Je weet precies waar je aan toe bent. Ik ga nergens anders meer heen voor problemen met mijn macbook.
  Marco Emmerich
  Marco Emmerich
  11:38 28 Jan 22
  Deze week naar tevredenheid een SSD laten plaatsen in mijn iMac. Alle data is netjes overgezet van de HD naar de SSD. De iMac werkt weer lekker vlot en fluisterstil. Een prettig en betrouwbaar adres voor reparatie of upgraden van je MacBook of iMac.
  Hein Strijbosch
  Hein Strijbosch
  22:37 27 Jan 22
  Everything was perfect!The communication, the feed back, the advice what the problem was and how to solve.Honest, open and correct!I got messages what the status was if the repair, the costs etc.After sales and garanties weer also perfect!I live in Eindhoven and special went to Tilburg.Shorty, y will not regret to go to Mactastic!
  Enno Voorhorst
  Enno Voorhorst
  18:10 26 Jan 22
  M’n iMac is weer lekker snel. Kon meteen terecht en was ‘m maar 1 dag kwijt.
  Cato Swagemakers
  Cato Swagemakers
  14:56 26 Jan 22
  Jeroen Polak
  Jeroen Polak
  11:37 26 Jan 22
  Ik heb inmiddels twee redelijk oude MacBook Pro laptops bij MacTastic laten upgraden van reguliere harddisk naar een SSD geheugen. Beide zijn in topconditie teruggekomen, helemaal schoongemaakt ook nog en voorzien van het voor ons type MacBook Pro benodigde/nog beschikbare iOS. Alles loopt als een zonnetje en het heeft ons de gigantische bedragen voor een gloednieuwe MacBook Pro bespaard, want de prijzen daarvan liggen tussen de 1700 en 2000 euro; nu waren we in beide gevallen rond de 300 euro klaar. Je dropt je MacBook af en de volgende dag is ie klaar. Kortom: topservice!
  Jensie Tv
  Jensie Tv
  11:25 26 Jan 22
  Keurig netjes en goed geholpen.
  marc de bot
  marc de bot
  10:22 26 Jan 22
  Hele snelle service!Eind van de dag gebracht en volgende ochtend was m’n IMac weer up and running. Absolute aanrader.
  Jan Kok
  Jan Kok
  10:17 25 Jan 22
  Na een prettig mail contact met Michael mijn IMac naar hem ter reparatie gebracht. Mijn Mac was erg traag en op zijn advies de harddisc vervangen door een SSD. Dit is binnen 1 dag zeer netje opgelost en alles werkt weer perfect. Prettig contact en een zeer snelle oplossing. Perfect.
  Pam Abels
  Pam Abels
  14:24 22 Jan 22
  Ik ben heel goed geholpen, er werd echt meegedacht en super vriendelijk!
  Broncko
  Broncko
  14:44 09 Jan 22
  Onze Mac's scheuren terug tegen 200 per uur ...Bedankt Michael !!!!
  Edwin Kuijpers
  Edwin Kuijpers
  15:50 31 Dec 21
  Locus Haus
  Locus Haus
  10:30 18 Dec 21
  Cecilia van der Grient
  Cecilia van der Grient
  22:40 16 Dec 21
  Marc Petra
  Marc Petra
  13:06 02 Dec 21
  Ik kon er snel terecht, probleem prima opgelost. Heel de tijd op de hoogte gehouden van de voortgang en evt extra kosten. Echte aanrader voor Mac bezitters.
  Bas de Laat
  Bas de Laat
  13:45 20 Nov 21
  M’n Mac Pro kon niet meer gemaakt worden, was 6 maanden bij het bedrijf geweest waar ik hem gekocht had… echter zonder succes, en ongeprepareerd retour. MacTastic heeft de storing verholpen en gefixt en nog voor een heel acceptabel bedrag ook. Heel vriendelijk en behulpzaam ben ik daar geholpen. Chappeaux!!
  Dagmar Stoop
  Dagmar Stoop
  17:16 19 Nov 21
  Super goede service, reageert snel, m’n MacBook was dezelfde dag nog gemaakt
  Erwin Janssen
  Erwin Janssen
  20:33 18 Nov 21
  Dolf de Bruin
  Dolf de Bruin
  13:09 18 Nov 21
  Bijzonder prettig en snel geholpen! Ik raad iedereen, die een grotere opslagcapaciteit wil in z’n Mac(book), aan contact met Mactastic op te nemen.
  Jasper Razenberg
  Jasper Razenberg
  11:58 18 Nov 21
  Zeer fijne ervaring! Professioneel - Persoonlijk - Snel en goede prijs/kwaliteit!
  Bram Hoeksema
  Bram Hoeksema
  11:05 18 Nov 21
  Goede, heldere en vriendelijke communicatie, afspraken worden nagekomen. Resultaat, een laptop moederbord vervanging, is uitstekend.
  Anne Roos van Belkom
  Anne Roos van Belkom
  10:53 18 Nov 21
  Gerasimos Tzakis
  Gerasimos Tzakis
  10:42 18 Nov 21
  They fixed my mac within 24h. gave me detailed analysis of the problems. Highly recommended
  richie
  richie
  17:02 05 Oct 21
  Super service!!In het weekend brommend geluid aan mijn beeldscherm, zondag gebeld. Werd gewoon beantwoord (op zondag!!). Gevraagd of het in de aankomende week gerepareerd kon worden, hij moest even kijken in zijn planning of er nog ruimte was, kon uiteindelijk gewoon die dinsdag al terecht! Apparaat afgeleverd kon hem na 2 uur wel ophalen. Werkt nu weer naar behoren! En dan ook nog eens 6 maanden garantie op de reparatie.. Super service, goede prijs, en Michael, de reparateur weet waar hij over praat... Aanrader!
  Daniel Schakel
  Daniel Schakel
  15:25 04 Oct 21
  We hebben twee Apple Macbook Pro laptops bij MacTastic afgegeven. Via PostNL. Een van de laptops lag al bijna een jaar afgeschreven in de kast, de ander had het net een paar dagen ervoor opgegeven. We waren van plan nieuwe te kopen omdat de vereiste reparaties via de service van Apple onbetaalbaar bleken. Niet bij Michael. Dezelfde middag hadden we nog een (gratis) diagnose: "Zelfs de afgeschreven laptop kon weer als nieuw worden gemaakt". En indien mogelijk konden ook weerstanden op de printplaten worden vervangen. Dat zie je bijna nergens.En inderdaad. Binnen twee dagen had Michael beide laptops gerepareerd en via verzekerd vervoer alweer bij ons laten bezorgen. En dat voor minder dan de prijs van een enkele reparatie bij Apple. Al die vijfsterren reviews die je ziet, zijn meer dan terecht. Wij zijn in ieder geval bijzonder blij met het resultaat. MacTastic, dank je wel!
  Zeeshan Sarfraz
  Zeeshan Sarfraz
  11:33 25 Sep 21
  Robin Jansen
  Robin Jansen
  18:05 06 Aug 21
  Erg fijne ervaring gehad bij MacTastic. goed bereikbaar op WhatsApp, Goede service, snel gerepareerd, denkt goed na voor een passende oplossing en een goede prijs! Ik raad dit bedrijf zeker aan iedereen aan.
  Cor Tops
  Cor Tops
  21:06 31 Jul 21
  Mijn oude Mac Pro kreeg startte niet meer op. Michael had het euvel snel gevonden en een paar passende oplossingen aangeboden. Aangezien mijn Mackie toch wel op leeftijd was kreeg ik een lucratief voorstel in de vorm van een vitale referbished iMac met supersnelle processor. De backup werd gratis uit mijn overleden Mackie gehaald en overgezet op de nieuwe. Hij werkt fantastisch.O ja, en voor de diagnose werd ook niks gerekend. SUPER…!
  Koen van Emden
  Koen van Emden
  20:54 09 Jul 21
  Het contact verliep zeer goed. Het leek alsof ik met mijzelf aan het communiceren was 🙂
  Judy Sterenborg
  Judy Sterenborg
  10:32 06 Jul 21
  Zeer snel en goed geholpen. Echt top! Aanrader!!
  Isis Cornelissen
  Isis Cornelissen
  16:49 23 Jun 21
  René van Diest
  René van Diest
  16:03 17 Jun 21
  Jos W
  Jos W
  15:14 17 Jun 21
  Colin Vallance
  Colin Vallance
  11:51 17 Jun 21
  Aanrader!
  jjpvdende
  jjpvdende
  09:50 17 Jun 21
  Deskundig en supersnel geholpen.Highly recommended!
  Ryan van Brunschot
  Ryan van Brunschot
  09:10 17 Jun 21
  Goed snel en vakkundig geholpen. Mijn iMac was aanzienlijk sneller na het upgraden met een SSD schijf! De andere 2 iMacs komen binnenkort ook aan de beurt 🙂
  Koen van Erve
  Koen van Erve
  12:29 30 May 21
  Pieter Priems
  Pieter Priems
  08:17 29 May 21
  Na een dag zelf proberen was ik erg blij dat ik direct en professioneel werd geholpen! Probleem was snel duidelijk en is vakkundig opgelost. De prijs was prima! Voordeel van een kleine zelfstandige zonder overhead. Bijkomend voordeel is dat je altijd met de expert zelf kan overleggen. Aanrader.
  Hans Vermeulen
  Hans Vermeulen
  11:36 28 May 21
  Jan de Vries
  Jan de Vries
  08:34 28 May 21
  Mariví van den Hooff
  Mariví van den Hooff
  20:18 27 May 21
  Marc Snelderwaard
  Marc Snelderwaard
  16:43 27 May 21
  Goede informatie vooraf, nette prijs, alles volgens afspraak.
  Pam Verhoof
  Pam Verhoof
  16:25 27 May 21
  Ontzettend goed geholpen door Michael ban MacTastic, hele prettige service en hij stond open voor vragen en een beste diagnose. Bedankt!
  Zoltán Körmendi
  Zoltán Körmendi
  15:07 27 May 21
  Sander Buijs
  Sander Buijs
  15:04 27 May 21
  Snel geholpen op een zaterdag. Top dus.
  Sarina Roelaarts
  Sarina Roelaarts
  14:13 27 May 21
  Voor de tweede keer iets bij hem laten doen. Beide keren goede service! Aanrader!
  Paul van den Brand
  Paul van den Brand
  14:04 27 May 21
  MacTastic Gevonden via Internet Gemaild met Michael en super snel geholpen en advies gekregen Vervolgens MacBook geleverd en binnen zeer korte tijd de uitslag en het advies SUPER TEVREDENZeker aan te raden om bij Apple problemen contact te zoeken met Michael Top specialist
  Marinde Liebregts
  Marinde Liebregts
  13:40 27 May 21
  wim brouwers
  wim brouwers
  14:43 28 Apr 21
  heldere communicatie, snel, vakkundig m.a.w. mij Mac is als vanouds
  stek architecten
  stek architecten
  15:11 06 Apr 21
  Meerdere malen beroep op Mactastic gedaan voor reparaties en upgrades, maar ook voor advies. Elke keer naar 100% tevredenheid. Snel, vriendelijk in de communicatie en veel verstand van zaken.
  Aaldrik Pot
  Aaldrik Pot
  14:28 20 Mar 21
  Ik ben meer dan tevreden. Ik had mijn moederbord kapot van mijn ImacGezocht op internet. Kwam ik bij Mac Tastic tegen. Goed geholpen juiste vakbekwaam mensen ze wisten meteen wat er aan de hand was. Ze weten waar ze over praten. Geweldig 🤩 ik zal zeker mijn vrienden en kennissen aan bevelen. Keeping up good work
  Liz Jarvis Contreras
  Liz Jarvis Contreras
  10:59 20 Mar 21
  Douwe Vos
  Douwe Vos
  06:41 19 Mar 21
  Zeer snel en uitstekend geholpen. Een aanrader!
  Jean Smit
  Jean Smit
  12:23 18 Mar 21
  Saskia Wasser
  Saskia Wasser
  11:22 18 Mar 21
  Goed bereikbaar, snel reactie en snelle reparatie binnen 24 uur. Top!
  Arjen Uitbeijerse
  Arjen Uitbeijerse
  11:16 18 Mar 21
  IOOProcentZon Tilburg
  IOOProcentZon Tilburg
  12:23 17 Mar 21
  Marc Arends
  Marc Arends
  11:56 17 Mar 21
  Super service, harde schijf was snel vervangen en binnen no time konden we weer aan de slag. Aanrader!
  M Hamers
  M Hamers
  11:48 17 Mar 21
  Rene Bartelse
  Rene Bartelse
  19:40 01 Mar 21
  zeer vriendelijk behulpzaam en zeer goed en snel geholpen .
  Marit Van Assouw
  Marit Van Assouw
  17:01 23 Feb 21
  Mijn macbook werkte niet meer naar behoren. Via Internet MacTastic gevonden kon dezelfde avond nog terecht. Mijn macbook werkt nu weer perfect. Reparatie terwijl ik heb gewacht. Top service!
  Jeroen Frijdal
  Jeroen Frijdal
  12:38 13 Feb 21
  Goede service en diagnose van mijn 11 jaar oude Macbook Pro. Zeer vriendelijk, klantgericht en er absoluut niet op uit om je meer geld afhandig te maken nodig is.Mocht ik in de toekomst weer een probleem hebben, ga ik hier zeer zeker terug!
  Sonny Lenssen
  Sonny Lenssen
  12:09 10 Feb 21
  Bij MacTastic kun je terrecht voor onderhoud, upgrades, koop en verkoop van Mac producten. De eigenaar weet absoluut waar hij over praat en geeft uitstekend en passend advies. Zeer tevreden over de service.
  hatsekoekah
  hatsekoekah
  13:24 05 Feb 21
  Patrick Grant
  Patrick Grant
  12:35 29 Jan 21
  Snelle reactie en goede service. Mijn iMac weer helemaal up-to-date.
  Corné Hopmans
  Corné Hopmans
  09:45 29 Jan 21
  Snelle service tegen schappelijke prijzen en fijne communicatie, echt een aanrader als je problemen met je Apple produkt hebt!
  H van Wagenberg
  H van Wagenberg
  08:06 29 Jan 21
  Monique Strik
  Monique Strik
  19:38 28 Jan 21
  Uitstekende en vakkundige service. Batterij werd snel vervangen zodat ik dezelfde dag weer volop van mijn laptop kon genieten.
  Pleun Ver
  Pleun Ver
  18:26 28 Jan 21
  Super snelle en duidelijke service! Mijn MacBook is gemaakt :D, bedankt!
  Kees Nouws
  Kees Nouws
  10:45 28 Jan 21
  Prima service. Zeer deskundig en snelle afhandeling. Neemt de tijd om met je door te nemen wat er gerepareerd is en waarom. Topper!
  De Klapbrug
  De Klapbrug
  09:31 28 Jan 21
  Een super service, even bellen en het wordt dezelfde dag geregeld.Echt top!
  Ton Hoeben
  Ton Hoeben
  20:51 27 Jan 21
  Enorm goede ervaring met Mactastic. Zeer snelle en professionele service. Vriendelijk en pro-actief. Zowel mijn macBook als mijn iMac draaien weer als een zonnetje. Ik kom hier zeker weer terug!
  Marloes Harleman
  Marloes Harleman
  11:48 27 Jan 21
  Hans van Boesschoten
  Hans van Boesschoten
  09:26 27 Jan 21
  Marco van Gimst
  Marco van Gimst
  08:48 27 Jan 21
  Mijn Imac 2011 was dezelfde dag nog gerepareerd. Deze reparateur weet waar hij het over heeft. Snel en vakkundig, een absolute aanrader.Ik weet waar ik voortaan moet zijn met mijn apple producten !Keep up the good work !Marco
  Jeroen van der Liende
  Jeroen van der Liende
  08:30 27 Jan 21
  Snelle service, goed gefixt!
  Dion Goossens
  Dion Goossens
  08:19 27 Jan 21
  Bas de Bruijn
  Bas de Bruijn
  08:18 27 Jan 21
  Snel concrete aanpak. Duidelijke afspraken. Betrouwbaar adres. Alles werkt weer.
  Ron Schoonderbeek
  Ron Schoonderbeek
  08:14 27 Jan 21
  Zeer snel geholpen.
  philip starmans
  philip starmans
  08:10 27 Jan 21
  Yvonne Claas
  Yvonne Claas
  08:08 27 Jan 21
  Gerard Keetelaar
  Gerard Keetelaar
  08:06 27 Jan 21
  Lidy de Koning
  Lidy de Koning
  10:20 25 Jan 21
  Ik kan MacTastic iedereen aanbevelen! Helaas liet ik drinken over mijn Macbook pro vallen. Direct gebeld en snel advies gekregen om het toestel uit te zetten. Een paar uur later kon ik al terecht voor een schade check en reiniging. Ik kan mijn Macbook nu weer met een gerust hart gebruiken!Mijn ervaring met MacTastic samengevat: Snel, betrouwbaar, zeer fijne communicatie, professioneel, nette prijs
  Wilco
  Wilco
  17:15 17 Jan 21
  Uitstekend. Snel, goed en vriendelijk. Erg fijn.
  Inge Leenheer
  Inge Leenheer
  16:57 17 Jan 21
  eline van de Ven
  eline van de Ven
  08:51 07 Jan 21
  Tessa Goossens
  Tessa Goossens
  15:43 04 Jan 21
  goede en snelle service. Erg betrouwbaar en mocht er weer wat met me macbook zijn dan ga ik zeker terug!
  andre koene
  andre koene
  16:30 03 Jan 21
  Snelle service gewoon top
  Peter Engelvaart
  Peter Engelvaart
  15:50 03 Jan 21
  Ik ben erg tevreden over de diensten van Macstatic. Net voor kerstmis crashte de harde schijf van mijn iMac en ik eerste kerstdag was hij al gemaakt. Helemaal top en super adequaat en vriendelijk. Chapaeau
  Jella Walbeek
  Jella Walbeek
  12:30 03 Jan 21
  Rian Smid
  Rian Smid
  06:00 03 Jan 21
  Mac Tastic heeft erg snel gereageerd op mijn probleem en binnen een dag de reparatie naar wens uitgevoerd.
  chantal lankhof
  chantal lankhof
  13:22 02 Jan 21
  Werd snel geholpen en kon gelijk mijn laptop kwijt. Laptop was snel gemaakt en kon ik dan ook na 1,5 dag ophalen. Top service!
  Mitchell Oduber
  Mitchell Oduber
  11:51 02 Jan 21
  Gerrie van Horne
  Gerrie van Horne
  11:48 02 Jan 21
  Snelle hulp, goede communicatie en na afloopeen perfect geüpgraded iMac. Een aanrader!
  Marion Schobre
  Marion Schobre
  11:47 02 Jan 21
  Matthieu Allessie
  Matthieu Allessie
  10:06 31 Dec 20
  Jeroen H
  Jeroen H
  12:12 30 Dec 20
  Dit bedrijf kan ik van harte aanraden. Snelle deskundige service, helder over kosten en prima uitleg over wat er mis is en wat er gedaan moet worden. Mijn MacBook Pro met vochtschade (glas melk over toetsenbord..) in de ochtend gebracht en eind van de dag al klaar. Ook zijn twee versleten toetsen vervangen. Al met al vakwerk voor een heel nette prijs.
  Dorle Lommatzsch
  Dorle Lommatzsch
  15:02 29 Dec 20
  Bij MacTastic wordt ik altijd super vriendelijke en super snel geholpen!
  olaf surewaard
  olaf surewaard
  10:14 23 Dec 20
  Perfect geholpen door Michael van Mactastic. Superfijn bedrijf dat met je meedenkt. Door een glas cola was mijn Macbook Pro onbruikbaar geworden en ik had geen backup. Michael wist de data veilig te stellen. Toen ik later bedacht dat er nog wat bestanden waren die ik nodig had, was dat geen enkel probleem en heeft hij ook die aangeleverd zonder meerkosten. Communicatie over mogelijkheden en bijbehorende kosten was steeds vlot, zorgvuldig en transparant desgewenst via whatsapp. Zelfs afstemmen op zondag was geen probleem. Bedrijf met kennis van zaken en eerlijke scherpe tarieven. Een aanrader bij problemen met je Apple apparatuur!
  JJ P
  JJ P
  06:32 11 Dec 20
  Goede en snelle communicatie, kon zelfs op zondag terecht voor een reparatie van mijn iMac. In no time gefixed!
  Dracula
  Dracula
  12:39 08 Dec 20
  Ton Horn
  Ton Horn
  16:55 07 Dec 20
  Jan P
  Jan P
  15:32 07 Dec 20
  Snelle service en goed mee denken. Fijn dat ik dit bedrijf ontdekt heb !!s' morgens de Mac gebracht en 's middags weer opgehaald. Alles werkt (weer) prima !!Thx
  Leendert Colijn
  Leendert Colijn
  20:30 28 Nov 20
  Mijn iMac had een zeer langzame versleten harde schijf. Michael heeft het snel en professioneel opgelost, binnen een dag, zoals beloofd. Hij was ook flexibel in de tijd van brengen en ophalen wat ik op prijs stel. Een goed adres voor je Apple reparaties.
  Jeroen Sneijders
  Jeroen Sneijders
  11:02 28 Nov 20
  Snelle en goede service!MacBook Pro weer in fantastische staat.
  Sergio (Venedutch)
  Sergio (Venedutch)
  10:35 28 Nov 20
  Geweldige service. Snel en persoonlijk! Zeker aanrader!
  Ingrid Mathijssen
  Ingrid Mathijssen
  10:02 28 Nov 20
  Computer nog geen dag kwijt en werkt weer super!
  F. a. Van Erp
  F. a. Van Erp
  09:46 28 Nov 20
  Ik werd uiterst snel en goed geholpen bij de problemen met mijn macbook pro. Goede duidelijke communicatie, snelle service....en de prijs was vooraf duidelijk ( en niet te duur). Kortom....bij toekomstige problemen met mijn apple-apparatuur ga ik voortaan naar dit adres.
  Henk Olree
  Henk Olree
  12:10 22 Nov 20
  Na diverse diagnoses van mijn Imac had ik voorgenomen de laatste diagnose te laten uitvoeren door Mactastic. Professioneel en snel heeft het bedrijf mij op de hoogte gebracht van hun bevindingen en hun advies.Mijn harde schijf veroorzaakte het probleem van niet doorstarten. Schijf laten vervangen door SSD. Werkt nu sneller en prima.Probleem snel herkent en verholpen.Prima dus.
  Willem Buchner
  Willem Buchner
  11:16 22 Nov 20
  Amazing service, highly recommended!
  c. vloemans
  c. vloemans
  12:56 20 Nov 20
  Perfecte reparatie, eerlijk en deskundig geholpen.Michael weer bedankt voor de goede SERVICE en je vriendelijkheid.👍
  DG
  DG
  01:11 20 Nov 20
  John Heesakkers
  John Heesakkers
  17:49 19 Nov 20
  Prettig contact, een snelle professionele service en reparatieKwaliteit met een prettige prijs
  Niels A.
  Niels A.
  15:50 18 Nov 20
  Bij Michael van MacTastic (iMac en Macbook specialist) uitgekomen om de batterij van mijn Macbook Pro te vervangen. Vanwege de snelle, professionele en kundige service werkt de laptop weer perfect! Prettige bijkomstigheid is dat het toetsenbord en touchpad weer werkt zoals voorheen! Bedankt!
  Flextrans Oirschot
  Flextrans Oirschot
  16:29 17 Nov 20
  Jan Gerrit Kroon
  Jan Gerrit Kroon
  13:17 17 Nov 20
  Kenneth van den Berk
  Kenneth van den Berk
  12:57 17 Nov 20
  Wouter Koomen
  Wouter Koomen
  12:47 17 Nov 20
  Echt een top service! Vanwege hoge nood is Micheal persoonlijk op zondag van Tilburg naar Amsterdam gekomen om mijn macbook scherm te repareren. Super professioneel, relaxed en gezellig. Binnen 45min was mijn macbook weer zo goed al nieuw. Ik raad Mactastic zeker aan!
  Freek Hamers
  Freek Hamers
  12:46 17 Nov 20
  E van Kempen
  E van Kempen
  13:23 02 Nov 20
  Via MacTastic mijn defecte Macbook verkocht. De communicatie was helder, de afhandeling snel en het aanbod goed. Fijne onderneming om zaken mee te doen.
  Ladybird Skateles
  Ladybird Skateles
  11:40 29 Oct 20
  Mactastic is helemaal top! Hij is klantvriendelijk, eerlijk, snel en niet duur! Een aanrader voor iedereen die problemen met zijn mac heeft. Ik ben meer dan tevreden!
  JJ
  JJ
  10:51 28 Oct 20
  Zeer tevreden over de service van MacTastic! Mijn MacBook Air startte plots niet meer en kon na een telefoontje gelijk terecht voor diagnose. Uiteindelijk niks fouts gevonden in de Macbook zelf maar er wordt wel meegedacht over eventuele externe oorzaken wat een foutieve lader bleek te zijn. Uiteindelijk dus in nog geen 24 uur het probleem ontstaan, geconstateerd, diagnose gesteld en opgelost. Super service dus!
  Byron Blom
  Byron Blom
  13:37 23 Oct 20
  Snel en deskundig geholpen. Macbook was binnen een dag klaar en werkt weer helemaal naar behoren!
  Ine Blom
  Ine Blom
  08:32 12 Oct 20
  Ik ben fantastisch en zeer snel geholpen! De aan/uit-knop van mijn MacBook was gebroken (hoe krijg ik het voor elkaar!). Eerst Apple gebeld, maar dat werd me te duur. Het hele toetsenbord zou vervangen moeten worden. MacTastic heeft alleen die ene knop kunnen vervangen en .... voor een zeer schappelijk prijsje! Bedankt MacTastic!
  Katy Bertens
  Katy Bertens
  08:50 04 Oct 20
  Snel, doen wat ze beloven
  E van Hal
  E van Hal
  15:55 03 Oct 20
  Meerdere keren geholpen door MacTastic bij problemen op mijn macbook. Telkens snel en deskundig van dienst. Zeer tevreden en zeker een aanrader!
  Marlieke van Gestel
  Marlieke van Gestel
  18:24 02 Oct 20
  jana blank
  jana blank
  16:45 02 Oct 20
  Heel snel en goed geholpen!
  Saskia van Eijkeren
  Saskia van Eijkeren
  16:23 02 Oct 20
  JNC van Laerhoven
  JNC van Laerhoven
  14:09 02 Oct 20
  iMac HD vervanging uitbesteed aan MacTastic. Goede service, kon er snel terecht en in plaats van de volgende dag klaar melding dezelfde dag nog kunnen ophalen. iMAc werkt weer helemaal naar tevredenheid.
  P Rutgers
  P Rutgers
  14:06 02 Oct 20
  Via mond op mond reclame aan dit bedrijf gekomen. Supersnelle service, kundig, duidelijk, flexibel. Of je nou een oudere imac/macbook een boost wil geven of een reparatie moet laten uitvoeren: hier kun je terecht voor kwaliteit!
  Mark Kieboom
  Mark Kieboom
  13:59 02 Oct 20
  Guitar Junkie XXL
  Guitar Junkie XXL
  07:18 28 Sep 20
  Via mijn dochter in contact gekomen met dit bedrijf. Ik was op zoek naar een goede, gebruikte IMac. Die heb ik gevonden bij MacTastic. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Voor aflevering is de IMac uitvoerig gecontroleerd en er is een nieuwe SSD-schijf ingezet. Michael, de eigenaar, reageert snel en duidelijk. Top.
  Marc Van den Broeck
  Marc Van den Broeck
  18:14 27 Sep 20
  Snel en efficiënt, klantgericht, professioneel, duidelijke communicatie, betrouwbaar,.. wat meer wil je iemand die jouw Apple materiaal 'opereert' !
  ZwHein.
  ZwHein.
  18:47 18 Sep 20
  Vriendelijke man met redelijke prijzen.
  Harald van Gils
  Harald van Gils
  10:19 30 Aug 20
  Heb SSD laten vervangen in mijn oude MacBook. Doet het nu weer prima! Goede en snelle service, prima communicatie.
  Frans
  Frans
  18:05 25 Aug 20
  Professioneel, snel en persoonlijke dienstverlening, waarbij met de klant wordt meegedacht. Ik zal zeker indien weer van de diensten gebruik maken en kan het anderen zeer aanbevelen.
  Jack Nobelen
  Jack Nobelen
  16:05 25 Aug 20
  Mijn iMac draait weer perfect!!! Dank voor uitstekende service
  Volgende beoordelingen

  Chatten
  Snel hulp nodig?
  Probleem met je Mac? Stuur ons nu een appje en we reageren zo snel mogelijk.