Diagnose aanvragen

Uw iMac logic board laten repareren of vervangen door een expert.

Ervaart u storingen, is de iMac compleet dood of is er bijvoorbeeld een blikseminslag geweest? Als microsoldeer specialist kunnen wij vrijwel alle moederborden repareren. Mocht dat niet baten, kunnen we uw iMac indien nodig voorzien van een nieuw logic board.

maak een afspraak
 • Microsoldeer specialist

 • Waterschade / valschade / slijtage zijn te repareren.

 • Originele onderdelen.

 • Reparatie tot 90% goedkoper dan vervangen.

Wat kost het repareren of vervangen van het logic board van mijn iMac?

Prijzen zijn incl. BTW, montage/onderdelen, reiniging en 6 maanden garantie.

iMac t/m 2011

Na diagnose volgt prijsopgaaf.

(A1311 – A1312)

iMac 21.5 vanaf 2012

Na diagnose volgt prijsopgaaf.

(A1418)

iMac 27 vanaf 2012

Na diagnose volgt prijsopgaaf.

(A1419)

Waarom kiezen voor MacTastic?

Apple specialist.

Wij zijn gespecialiseerd in Macbooks, iMacs, Mac Mini en Mac Pro. Andere merken/reparaties doen wij niet i.v.m. focus op de beste oplossingen voor uw iDevice!

Reparaties < 24 uur!

Reparaties zijn over het algemeen binnen 24 uur klaar (logic board & videokaart reparaties uitgezonderd) en soms zelfs klaar terwijl u wacht.

Werken op locatie.

Tegen meerprijs kunnen wij diverse reparaties en upgrades bij u thuis of op kantoor uitvoeren.

6 maanden garantie.

Op alle reparaties bieden wij minimaal 6 maanden garantie.

No Cure No Pay.

Is reparatie van uw Macbook, iMac, Mac Mini of Mac Pro toch niet mogelijk? Dan brengen wij geen verdere kosten in rekening.

Waterschade expert.

In 95% van de gevallen kunnen wij waterschade van uw Macbook herstellen zonder het vervangen van het kostbare moederbord.

Scherpe tarieven.

Door specialisatie en goed ingerichte bevoorrading bieden wij oplossingen die tot 90% lager uitvallen dan elders. Na diagnose krijgt u een prijsopgaaf en pas na akkoord gaan wij verder.

Klein maar fijn.

Lokaal gevestigd (en nationaal actief) zonder overkoepelende organisatie met Michael als duidelijk aanspreekpunt voor uw (technische) vragen.

Over MacTastic

Gestart vanuit een passie voor Apple producten en een gebrek aan echte Apple specialisten, is Michael hobbymatig vanaf 2012 begonnen met de reparaties aan iPhones, iPods en iPads. Vanaf 2014 werd het officieel en ging hij op grote schaal zakelijk aan de slag met op den duur de focus op Macbooks en iMacs. Sinds 2017 werkt Michael onder het label van MacTastic en richt hij zich op de reparatie, upgrade en inkoop van Macbooks, iMacs, Mac Pro & Mac Mini. Dit doet hij momenteel ook voor grotere werkgevers van grote landelijke partijen, maar ook voor de kleinere computer speciaalzaken. Apple apparatuur vereist namelijk aardig wat specialistische kennis en is een andere manier van werken dan de gemiddelde normale computer.

Werkzaam vanuit een kantoor op de Universiteit van Tilburg of vanuit eigen huis bij afwijkende tijden, zijn wij altijd de snelste partij om u tot dienst te zijn. Door deze specialisatie en focus zijn wij de uitgelezen partij voor een snelle diagnose en/of reparatie van uw geliefde iDevice. U kunt immers door ons weer snel aan de slag.

Bent u niet zo mobiel of heeft u meerdere werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs om het op locatie te repareren of evt. op te halen/brengen als het op locatie niet mogelijk blijkt. 

MacTastic, de iMac en Macbook specialist!

Lees meer over MacTastic

Wat onze klanten van ons vinden

Lees hoe onze opdrachtgevers over MacTastic denken.

Pam Abels
Pam Abels
14:24 22 Jan 22
Ik ben heel goed geholpen, er werd echt meegedacht en super vriendelijk!
Broncko Kris Ratiau
Broncko Kris Ratiau
14:44 09 Jan 22
Onze Mac's scheuren terug tegen 200 per uur ...Bedankt Michael !!!!
Edwin Kuijpers
Edwin Kuijpers
15:50 31 Dec 21
Locus Haus
Locus Haus
10:30 18 Dec 21
Cecilia van der Grient
Cecilia van der Grient
22:40 16 Dec 21
Marc Petra
Marc Petra
13:06 02 Dec 21
Ik kon er snel terecht, probleem prima opgelost. Heel de tijd op de hoogte gehouden van de voortgang en evt extra kosten. Echte aanrader voor Mac bezitters.
Bas de Laat
Bas de Laat
13:45 20 Nov 21
M’n Mac Pro kon niet meer gemaakt worden, was 6 maanden bij het bedrijf geweest waar ik hem gekocht had… echter zonder succes, en ongeprepareerd retour. MacTastic heeft de storing verholpen en gefixt en nog voor een heel acceptabel bedrag ook. Heel vriendelijk en behulpzaam ben ik daar geholpen. Chappeaux!!
Dagmar Stoop
Dagmar Stoop
17:16 19 Nov 21
Super goede service, reageert snel, m’n MacBook was dezelfde dag nog gemaakt
Erwin Janssen
Erwin Janssen
20:33 18 Nov 21
Dolf de Bruin
Dolf de Bruin
13:09 18 Nov 21
Bijzonder prettig en snel geholpen! Ik raad iedereen, die een grotere opslagcapaciteit wil in z’n Mac(book), aan contact met Mactastic op te nemen.
Jasper Razenberg
Jasper Razenberg
11:58 18 Nov 21
Zeer fijne ervaring! Professioneel - Persoonlijk - Snel en goede prijs/kwaliteit!
Bram Hoeksema
Bram Hoeksema
11:05 18 Nov 21
Goede, heldere en vriendelijke communicatie, afspraken worden nagekomen. Resultaat, een laptop moederbord vervanging, is uitstekend.
Anne Roos van Belkom
Anne Roos van Belkom
10:53 18 Nov 21
Gerasimos Tzakis
Gerasimos Tzakis
10:42 18 Nov 21
They fixed my mac within 24h. gave me detailed analysis of the problems. Highly recommended
richie
richie
17:02 05 Oct 21
Super service!!In het weekend brommend geluid aan mijn beeldscherm, zondag gebeld. Werd gewoon beantwoord (op zondag!!). Gevraagd of het in de aankomende week gerepareerd kon worden, hij moest even kijken in zijn planning of er nog ruimte was, kon uiteindelijk gewoon die dinsdag al terecht! Apparaat afgeleverd kon hem na 2 uur wel ophalen. Werkt nu weer naar behoren! En dan ook nog eens 6 maanden garantie op de reparatie.. Super service, goede prijs, en Michael, de reparateur weet waar hij over praat... Aanrader!
Daniel Schakel
Daniel Schakel
15:25 04 Oct 21
We hebben twee Apple Macbook Pro laptops bij MacTastic afgegeven. Via PostNL. Een van de laptops lag al bijna een jaar afgeschreven in de kast, de ander had het net een paar dagen ervoor opgegeven. We waren van plan nieuwe te kopen omdat de vereiste reparaties via de service van Apple onbetaalbaar bleken. Niet bij Michael. Dezelfde middag hadden we nog een (gratis) diagnose: "Zelfs de afgeschreven laptop kon weer als nieuw worden gemaakt". En indien mogelijk konden ook weerstanden op de printplaten worden vervangen. Dat zie je bijna nergens.En inderdaad. Binnen twee dagen had Michael beide laptops gerepareerd en via verzekerd vervoer alweer bij ons laten bezorgen. En dat voor minder dan de prijs van een enkele reparatie bij Apple. Al die vijfsterren reviews die je ziet, zijn meer dan terecht. Wij zijn in ieder geval bijzonder blij met het resultaat. MacTastic, dank je wel!
Zeeshan Sarfraz
Zeeshan Sarfraz
11:33 25 Sep 21
Robin Jansen
Robin Jansen
18:05 06 Aug 21
Erg fijne ervaring gehad bij MacTastic. goed bereikbaar op WhatsApp, Goede service, snel gerepareerd, denkt goed na voor een passende oplossing en een goede prijs! Ik raad dit bedrijf zeker aan iedereen aan.
Cor Tops
Cor Tops
21:06 31 Jul 21
Mijn oude Mac Pro kreeg startte niet meer op. Michael had het euvel snel gevonden en een paar passende oplossingen aangeboden. Aangezien mijn Mackie toch wel op leeftijd was kreeg ik een lucratief voorstel in de vorm van een vitale referbished iMac met supersnelle processor. De backup werd gratis uit mijn overleden Mackie gehaald en overgezet op de nieuwe. Hij werkt fantastisch.O ja, en voor de diagnose werd ook niks gerekend. SUPER…!
Koen van Emden
Koen van Emden
20:54 09 Jul 21
Het contact verliep zeer goed. Het leek alsof ik met mijzelf aan het communiceren was 🙂
Judy Sterenborg
Judy Sterenborg
10:32 06 Jul 21
Zeer snel en goed geholpen. Echt top! Aanrader!!
Isis Cornelissen
Isis Cornelissen
16:49 23 Jun 21
René van Diest
René van Diest
16:03 17 Jun 21
Jos W
Jos W
15:14 17 Jun 21
Colin Vallance
Colin Vallance
11:51 17 Jun 21
Aanrader!
jjpvdende
jjpvdende
09:50 17 Jun 21
Deskundig en supersnel geholpen.Highly recommended!
Ryan van Brunschot
Ryan van Brunschot
09:10 17 Jun 21
Goed snel en vakkundig geholpen. Mijn iMac was aanzienlijk sneller na het upgraden met een SSD schijf! De andere 2 iMacs komen binnenkort ook aan de beurt 🙂
Koen van Erve
Koen van Erve
12:29 30 May 21
Pieter Priems
Pieter Priems
08:17 29 May 21
Na een dag zelf proberen was ik erg blij dat ik direct en professioneel werd geholpen! Probleem was snel duidelijk en is vakkundig opgelost. De prijs was prima! Voordeel van een kleine zelfstandige zonder overhead. Bijkomend voordeel is dat je altijd met de expert zelf kan overleggen. Aanrader.
Hans Vermeulen
Hans Vermeulen
11:36 28 May 21
Jan de Vries
Jan de Vries
08:34 28 May 21
Mariví van den Hooff
Mariví van den Hooff
20:18 27 May 21
Marc Snelderwaard
Marc Snelderwaard
16:43 27 May 21
Goede informatie vooraf, nette prijs, alles volgens afspraak.
Pam Verhoof
Pam Verhoof
16:25 27 May 21
Ontzettend goed geholpen door Michael ban MacTastic, hele prettige service en hij stond open voor vragen en een beste diagnose. Bedankt!
Zoltán Körmendi
Zoltán Körmendi
15:07 27 May 21
Sander Buijs
Sander Buijs
15:04 27 May 21
Snel geholpen op een zaterdag. Top dus.
Sarina Roelaarts
Sarina Roelaarts
14:13 27 May 21
Voor de tweede keer iets bij hem laten doen. Beide keren goede service! Aanrader!
Paul van den Brand
Paul van den Brand
14:04 27 May 21
MacTastic Gevonden via Internet Gemaild met Michael en super snel geholpen en advies gekregen Vervolgens MacBook geleverd en binnen zeer korte tijd de uitslag en het advies SUPER TEVREDENZeker aan te raden om bij Apple problemen contact te zoeken met Michael Top specialist
Marinde Liebregts
Marinde Liebregts
13:40 27 May 21
wim brouwers
wim brouwers
14:43 28 Apr 21
heldere communicatie, snel, vakkundig m.a.w. mij Mac is als vanouds
stek architecten
stek architecten
15:11 06 Apr 21
Meerdere malen beroep op Mactastic gedaan voor reparaties en upgrades, maar ook voor advies. Elke keer naar 100% tevredenheid. Snel, vriendelijk in de communicatie en veel verstand van zaken.
Aaldrik Pot
Aaldrik Pot
14:28 20 Mar 21
Ik ben meer dan tevreden. Ik had mijn moederbord kapot van mijn ImacGezocht op internet. Kwam ik bij Mac Tastic tegen. Goed geholpen juiste vakbekwaam mensen ze wisten meteen wat er aan de hand was. Ze weten waar ze over praten. Geweldig 🤩 ik zal zeker mijn vrienden en kennissen aan bevelen. Keeping up good work
Liz Jarvis Contreras
Liz Jarvis Contreras
10:59 20 Mar 21
Douwe Vos
Douwe Vos
06:41 19 Mar 21
Zeer snel en uitstekend geholpen. Een aanrader!
Jean Smit
Jean Smit
12:23 18 Mar 21
Saskia Wasser
Saskia Wasser
11:22 18 Mar 21
Goed bereikbaar, snel reactie en snelle reparatie binnen 24 uur. Top!
Arjen Uitbeijerse
Arjen Uitbeijerse
11:16 18 Mar 21
IOOProcentZon Tilburg
IOOProcentZon Tilburg
12:23 17 Mar 21
Marc Arends
Marc Arends
11:56 17 Mar 21
Super service, harde schijf was snel vervangen en binnen no time konden we weer aan de slag. Aanrader!
M Hamers
M Hamers
11:48 17 Mar 21
Rene Bartelse
Rene Bartelse
19:40 01 Mar 21
zeer vriendelijk behulpzaam en zeer goed en snel geholpen .
Marit Van Assouw
Marit Van Assouw
17:01 23 Feb 21
Mijn macbook werkte niet meer naar behoren. Via Internet MacTastic gevonden kon dezelfde avond nog terecht. Mijn macbook werkt nu weer perfect. Reparatie terwijl ik heb gewacht. Top service!
Jeroen Frijdal
Jeroen Frijdal
12:38 13 Feb 21
Goede service en diagnose van mijn 11 jaar oude Macbook Pro. Zeer vriendelijk, klantgericht en er absoluut niet op uit om je meer geld afhandig te maken nodig is.Mocht ik in de toekomst weer een probleem hebben, ga ik hier zeer zeker terug!
Sonny Lenssen
Sonny Lenssen
12:09 10 Feb 21
Bij MacTastic kun je terrecht voor onderhoud, upgrades, koop en verkoop van Mac producten. De eigenaar weet absoluut waar hij over praat en geeft uitstekend en passend advies. Zeer tevreden over de service.
hatsekoekah
hatsekoekah
13:24 05 Feb 21
Patrick Grant
Patrick Grant
12:35 29 Jan 21
Snelle reactie en goede service. Mijn iMac weer helemaal up-to-date.
Corné Hopmans
Corné Hopmans
09:45 29 Jan 21
Snelle service tegen schappelijke prijzen en fijne communicatie, echt een aanrader als je problemen met je Apple produkt hebt!
H van Wagenberg
H van Wagenberg
08:06 29 Jan 21
Monique Strik
Monique Strik
19:38 28 Jan 21
Uitstekende en vakkundige service. Batterij werd snel vervangen zodat ik dezelfde dag weer volop van mijn laptop kon genieten.
Pleun Ver
Pleun Ver
18:26 28 Jan 21
Super snelle en duidelijke service! Mijn MacBook is gemaakt :D, bedankt!
Kees Nouws
Kees Nouws
10:45 28 Jan 21
Prima service. Zeer deskundig en snelle afhandeling. Neemt de tijd om met je door te nemen wat er gerepareerd is en waarom. Topper!
F.H. ten Horn
F.H. ten Horn
09:31 28 Jan 21
Een super service, even bellen en het wordt dezelfde dag geregeld.Echt top!
Ton Hoeben
Ton Hoeben
20:51 27 Jan 21
Enorm goede ervaring met Mactastic. Zeer snelle en professionele service. Vriendelijk en pro-actief. Zowel mijn macBook als mijn iMac draaien weer als een zonnetje. Ik kom hier zeker weer terug!
Marloes Harleman
Marloes Harleman
11:48 27 Jan 21
Hans van Biesschoten
Hans van Biesschoten
09:26 27 Jan 21
Marco van Gimst
Marco van Gimst
08:48 27 Jan 21
Mijn Imac 2011 was dezelfde dag nog gerepareerd. Deze reparateur weet waar hij het over heeft. Snel en vakkundig, een absolute aanrader.Ik weet waar ik voortaan moet zijn met mijn apple producten !Keep up the good work !Marco
Jeroen van der Liende
Jeroen van der Liende
08:30 27 Jan 21
Snelle service, goed gefixt!
Dion Goossens
Dion Goossens
08:19 27 Jan 21
Bas de Bruijn
Bas de Bruijn
08:18 27 Jan 21
Snel concrete aanpak. Duidelijke afspraken. Betrouwbaar adres. Alles werkt weer.
Ron Schoonderbeek
Ron Schoonderbeek
08:14 27 Jan 21
Zeer snel geholpen.
philip starmans
philip starmans
08:10 27 Jan 21
Yvonne Claas
Yvonne Claas
08:08 27 Jan 21
Gerard Keetelaar
Gerard Keetelaar
08:06 27 Jan 21
Lidy de Koning
Lidy de Koning
10:20 25 Jan 21
Ik kan MacTastic iedereen aanbevelen! Helaas liet ik drinken over mijn Macbook pro vallen. Direct gebeld en snel advies gekregen om het toestel uit te zetten. Een paar uur later kon ik al terecht voor een schade check en reiniging. Ik kan mijn Macbook nu weer met een gerust hart gebruiken!Mijn ervaring met MacTastic samengevat: Snel, betrouwbaar, zeer fijne communicatie, professioneel, nette prijs
Wilco
Wilco
17:15 17 Jan 21
Uitstekend. Snel, goed en vriendelijk. Erg fijn.
Inge Leenheer
Inge Leenheer
16:57 17 Jan 21
eline van de Ven
eline van de Ven
08:51 07 Jan 21
Tessa Goossens
Tessa Goossens
15:43 04 Jan 21
goede en snelle service. Erg betrouwbaar en mocht er weer wat met me macbook zijn dan ga ik zeker terug!
andre koene
andre koene
16:30 03 Jan 21
Snelle service gewoon top
Peter Engelvaart
Peter Engelvaart
15:50 03 Jan 21
Ik ben erg tevreden over de diensten van Macstatic. Net voor kerstmis crashte de harde schijf van mijn iMac en ik eerste kerstdag was hij al gemaakt. Helemaal top en super adequaat en vriendelijk. Chapaeau
Jella Walbeek
Jella Walbeek
12:30 03 Jan 21
Rian Smid
Rian Smid
06:00 03 Jan 21
Mac Tastic heeft erg snel gereageerd op mijn probleem en binnen een dag de reparatie naar wens uitgevoerd.
chantal lankhof
chantal lankhof
13:22 02 Jan 21
Werd snel geholpen en kon gelijk mijn laptop kwijt. Laptop was snel gemaakt en kon ik dan ook na 1,5 dag ophalen. Top service!
Mitchell Oduber
Mitchell Oduber
11:51 02 Jan 21
Gerrie van Horne
Gerrie van Horne
11:48 02 Jan 21
Snelle hulp, goede communicatie en na afloopeen perfect geüpgraded iMac. Een aanrader!
Marion Schobre
Marion Schobre
11:47 02 Jan 21
Matthieu Allessie
Matthieu Allessie
10:06 31 Dec 20
Jeroen H
Jeroen H
12:12 30 Dec 20
Dit bedrijf kan ik van harte aanraden. Snelle deskundige service, helder over kosten en prima uitleg over wat er mis is en wat er gedaan moet worden. Mijn MacBook Pro met vochtschade (glas melk over toetsenbord..) in de ochtend gebracht en eind van de dag al klaar. Ook zijn twee versleten toetsen vervangen. Al met al vakwerk voor een heel nette prijs.
Dorle Lommatzsch
Dorle Lommatzsch
15:02 29 Dec 20
Bij MacTastic wordt ik altijd super vriendelijke en super snel geholpen!
olaf surewaard
olaf surewaard
10:14 23 Dec 20
Perfect geholpen door Michael van Mactastic. Superfijn bedrijf dat met je meedenkt. Door een glas cola was mijn Macbook Pro onbruikbaar geworden en ik had geen backup. Michael wist de data veilig te stellen. Toen ik later bedacht dat er nog wat bestanden waren die ik nodig had, was dat geen enkel probleem en heeft hij ook die aangeleverd zonder meerkosten. Communicatie over mogelijkheden en bijbehorende kosten was steeds vlot, zorgvuldig en transparant desgewenst via whatsapp. Zelfs afstemmen op zondag was geen probleem. Bedrijf met kennis van zaken en eerlijke scherpe tarieven. Een aanrader bij problemen met je Apple apparatuur!
JJ P
JJ P
06:32 11 Dec 20
Goede en snelle communicatie, kon zelfs op zondag terecht voor een reparatie van mijn iMac. In no time gefixed!
Dracula
Dracula
12:39 08 Dec 20
Ton Horn
Ton Horn
16:55 07 Dec 20
Jan P
Jan P
15:32 07 Dec 20
Snelle service en goed mee denken. Fijn dat ik dit bedrijf ontdekt heb !!s' morgens de Mac gebracht en 's middags weer opgehaald. Alles werkt (weer) prima !!Thx
Leendert Colijn
Leendert Colijn
20:30 28 Nov 20
Mijn iMac had een zeer langzame versleten harde schijf. Michael heeft het snel en professioneel opgelost, binnen een dag, zoals beloofd. Hij was ook flexibel in de tijd van brengen en ophalen wat ik op prijs stel. Een goed adres voor je Apple reparaties.
Jeroen Sneijders
Jeroen Sneijders
11:02 28 Nov 20
Snelle en goede service!MacBook Pro weer in fantastische staat.
Sergio (Venedutch)
Sergio (Venedutch)
10:35 28 Nov 20
Geweldige service. Snel en persoonlijk! Zeker aanrader!
Ingrid Mathijssen
Ingrid Mathijssen
10:02 28 Nov 20
Computer nog geen dag kwijt en werkt weer super!
F. a. Van Erp
F. a. Van Erp
09:46 28 Nov 20
Ik werd uiterst snel en goed geholpen bij de problemen met mijn macbook pro. Goede duidelijke communicatie, snelle service....en de prijs was vooraf duidelijk ( en niet te duur). Kortom....bij toekomstige problemen met mijn apple-apparatuur ga ik voortaan naar dit adres.
Henk Olree
Henk Olree
12:10 22 Nov 20
Na diverse diagnoses van mijn Imac had ik voorgenomen de laatste diagnose te laten uitvoeren door Mactastic. Professioneel en snel heeft het bedrijf mij op de hoogte gebracht van hun bevindingen en hun advies.Mijn harde schijf veroorzaakte het probleem van niet doorstarten. Schijf laten vervangen door SSD. Werkt nu sneller en prima.Probleem snel herkent en verholpen.Prima dus.
Volgende beoordelingen

Uw Macbook al binnen 24 uur gerepareerd hebben?

 • Macbook Pro / Air specialist

 • Reparatie / upgrade op locatie 

 • Waterschade expert

 • 6 maanden garantie

 • No Cure No Pay

 • Klaar binnen 24 uur

 • Scherpe tarieven

 • Klein maar fijn

De specialist die zich ENKEL op iMac, Macbook, Mac Pro & Mac Mini reparaties en upgrades focussed. Zeer flexibele en snelle service met de best betaalbare oplossingen van Nederland en Belgie.

Vraag direct een diagnose aan!

  Direct uw MacBook Pro / Air laten repareren?

  Neem contact op!
  Chatten
  Snel hulp nodig?
  Vraag over onze Logic board reparatie? Stuur ons gelijk een berichtje via WhatsApp!